OM OS

Parisa Antonsen

FRISØR

Elmira Paulsen
  FRISØR

Samira Nickelsen

FRISØR

Hos Paris Hairstyle går vi på arbejde for at give dig en god oplevelse. Her bliver du altid  mødt med smil og nærvær. Og fra du sætter dig til rette foran spejlet er fokus udelukkende på dig og dine ønsker.

Vores tre veluddannede og erfarne frisører lytter til dine ønsker og rådgiver om alt fra ny frisure, bryn og produkter til hvilken stil, der er populær netop nu.
Kort sagt: For os er den moderne frisørs vigtigste opgave at kunne forstå dine ønsker og behov. Og selvfølgelig være i stand til at udføre både klip og styling med øje for selv de mindste detaljer.
Netop dette er hjørnestenene i vores arbejde hos Paris Hairstyle. Vi er nemlig ikke tilfredse, før du går glad hjem - og kommer glad tilbage næste gang, dit hår skal forkæles

"Vi er først tilfredse, når du er tilfreds"

Hvis du endnu ikke har været på besøg, så er her en række grunde til at Paris Hairstyle skal være din nye frisør.

 • Vi er uddannede, erfarne og professionelle frisører
 • Vi fokuserer på dine behov og ønsker
 • Vi er detaljeorienterede og tager os god tid
 • Vi klipper ikke 'bare' - vi rådgiver og inspirerer
 • Vi synes ikke, at et trendy look skal koste en formue
 • Vi bruger et bedste amerikansk produkt OLAPLEX til at beskytte håret med Shampoo, Balsam, hårkur og hår styling: 

hvordan kan OLAPLEX hjælper dig?

Olaplex er en behandling, som består af tre trin. Olaplex No.1 Bond Multiplier bruges som et værktøj til afblegning af hår og tilsættes til blegningen eller farvningen. Herefter afslutter man med Olaplex No.2 Bond Perfector, efter farven er blevet vasket ud. Resultatet af denne behandling er et sundt og uskadet hår.

 • Olaplex Hair Perfector NO.3 Det er en rigtig god fugtgivende og genopbyggende behandling til et skadet hår. Denne behandling hedder no. 3 fordi den er lavet for, at man kan viderebehandle en Olaplex salonbehandling derhjemme, men den kan sagtens bruges, selvom man ikke har fået en salonbehandling først.
 • Olaplex Bond Maintenance Shampoo NO.4 Det er en patenteret, unik og innovativ shampoo, der skaber resultater med det samme. Den er spækket med fugtgivende ingredienser, så alle hårtyper opnår det perfekte fugtniveau, der gør at håret vil føles sundt og stærkt.
 • Olaplex Bond Maintenance Conditioner NO.5 Det er en patenteret, unik og anderledes conditioner, der efterlader dit hår med den blødeste fornemmelse. Den er spækket med fugtgivende ingredienser, så alle hårtyper opnår det perfekte fugtniveau, der gør at håret vil føles sundt og stærkt.
 • Olaplex Bond Smoother NO.6 Det er en leave-in styling creme, der reparerer håret, eliminerer frizz, fugter og beskytter. Med sin patenterede teknologi styrker og genopbygger den håret, samtidig med at føntørringstiden forkortes.
 • Olaplex Bonding Oil NO.7 Det er den første af sin slags - en stærk koncentreret, ultralet, reparerende stylingolie, som dramatisk øger hårets glans, blødhed og styrke, og forbedrer alle hårtyper og strukturer. Ved anvendelse sammen med termiske styling-apparater, giver N°7 varmebeskyttelse op til 230°C.